La Cabane Nieuwvliet

Groepsaccommodatie aan Zee

Wij spreken de volgende talen:

Huisbeschrijving

La Cabane ligt slechts 50m van het strand. La Cabane is de ideale villa om met familie of een groep vrienden een weekend of vakantie aan zee te vertoeven. Dit ruime en sfeervolle strandhuis bestaat uit twee gescheiden gedeelten. Ieder gedeelte heeft een eigen ingang, keuken, living, slaapkamers, badkamers, een eigen terras en parking.

De parterre (1e gedeelte) biedt plaats aan 20 personen en het Penthouse (2e gedeelte) biedt plaats aan 14 personen.

La Cabane kan ook in zijn geheel (begane grond en appartement op de eerste en tweede verdieping tezamen) gehuurd worden voor 34 personen. Een tussendeur in het trappenhuis van het penthouse wordt dan geopend.

Indeling:

Indeling La Cabane parterre (benedenappartement voor 20 personen).

Grote living met sfeervolle gashaard op de parterre beschikt over een lounge gedeelte en grote tafels om met een groot gezelschap (tot 30 personen) uitgebreid te kunnen tafelen. De grote (dubbele) keuken is voorzien van twee ijskasten (waarvan een Amerikaanse koelkast met ijsdispenser), twee vaatwasmachines, een wasmachine, twee kookplaten 4-pits (gas) en twee ovens / magnetrons. Er bevinden zich acht slaapkamers waarvan drie familieslaapkamers voor 3 of 4 personen en vijf slaapkamers voor 2 personen. Het benedenappartement beschikt over drie badkamers en twee slaapkamers hebben bovendien ook een eigen wastafel. Het appartement beschikt tevens over een Home Cinema ruimte. Groot betegeld terras op het Westen met tuin rondom.

Indeling Penthouse (bovenappartement met twee verdiepingen)

Eerste verdieping: L-vormige woonkamer met half open keuken, twee slaapkamers voor 2 personen en één slaapkamer voor drie personen, twee badkamers en twee toiletten. Er is een kinderbedje aanwezig. Tweede verdieping beschikt over twee slaapkamers; Een slaapkamer in Z-vorm voor 4 personen en een slaapkamer voor 2 personen.

Bij de ingang van het bovenappartement (naast het trappenhuis) is er een klein privé terras op het Zuidwesten met uitzicht op de duinen. Het bovenappartement beschikt over een privé parking voor meerdere auto's.

Kindvriendelijke omgeving met twee speeltuintjes binnen 100m en een tennisbaan in het achterliggende park. Bowling op 40m afstand.